Ünlü oyuncu Demet Evgar, başrol olduğu 'Bahar' dizisiyle ekranlara bir döndü pir döndü! Geçtiğimiz Ağustos ayında 1 yaşına basan kızı Mavi ile anneliği tadan ve bir süre setlerden uzak kalan Demet Evgar yeni rolü ile hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti! Sosyal medyanın en çok konuşulanlarından olmayı başaran Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar'ın son olarak sıfır makyaj hali ilgi odağı oldu.

S 14D7E4Fe9D505277Df70Ac1144B2D9De116Cd2A4

DEMET EVGAR'IN DÖNÜŞÜ

Demet Evgar, 'Bahar' olarak hayranlarının bir kez daha beğenisini topladı! Güzel oyuncu yeni rolü ile sosyal medyanın konuşulan isimlerinden olmayı başardı. Bahar dizisi uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'u bir araya getiriyor. Ayça Üzüm'ün senaryosunu üstlendiği dizide Bahar'ın hayatını yeniden inşa etme süreci işleniyor.

Aslı Hünel ile Gelin Evi 17 Mayıs birinci olan gelin kim, kaç puan aldı? Aslı Hünel ile Gelin Evi 17 Mayıs birinci olan gelin kim, kaç puan aldı?

BAHAR DİZİSİ VE DEMET EVGAR

Dizi de Bahar karakterinin eşini Timur'u ise Yargı dizisinden tanıdığımız Mehmet Yılmaz Ak canlandırıyor. Ünlü oyuncu Demet Evgar, başrol olduğu 'Bahar' dizisiyle ekranlara bir döndü pir döndü! Demet Evgar kızı Mavi'yi dünyayı getirdikten sonra bir süre projelerden uzak duruyordu. Ünlü isim Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? ile dizi setlerine döndü.

ÖZEL HAYATI VE AİLESİ

Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimleri arasında yer alan oyuncu Demet Evgar, 2022 yılının mart ayında 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz Ağustos ayında 1 yaşına basan kızı Mavi ile anneliği tadan ve bir süre setlerden uzak kalan Demet Evgar yeni rolü ile hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti! Demet Evgar'ın annesi Bingül Evgar'ı görenler güzelliğine hayran kaldı.

0X0 Kizilcik Serbetinin Nilayinin Annesini Goren Sasti Kaldi Feyza Civelekin Annesi Meger Cok Unluymus 1708404142139