Milli sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, Filistin'e verdiği destek nedeniyle Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu'nun soruşturma başlattığını açıkladı. Şampiyon olan Erbakan Akyüz, kürsüde Filistin bayrağı açarak ve Filistin halk oyunu olan "dabke" dansını sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Necmettin Erbakan Akyüz'ün şampiyonluğu iptal edildi mi? 

NECMETTİN ERBAKAN AKYÜZ KİMDİR? 

Milli sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, yaşananların ardından bir video paylaştı ve "Dünya şampiyonluğundan daha gurur verici bir şekilde taşıyacağım o cezayı" ifadelerini kullandı.

Real Sociedad - Valencia maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta? İspanya La Liga Almeria – Barcelona maç yayın bilgisi Real Sociedad - Valencia maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta? İspanya La Liga Almeria – Barcelona maç yayın bilgisi

Akyüz, videoda, "Soruşturma açmak, şampiyonlukları almak, ceza vermek... Dünya, Avrupa ne şampiyonluğum varsa elimden alın. Beni bunlarla korkutup geri adım attırabileceğinizi düşünüyorsanız, aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz gerçekten. Bebek katillerine karşı yapmış olduğum protestoyu kalkıp, 'bizim değerlerimize aykırı böyle şeyler' diyerek soruşturmak açmak. Senin değerin yok. Ne değeri? Ne vicdan, ne insanlık, ne haysiyet... Hiçbir şey yok sizde. Aşağılıksınız! Aşağılık bile değilsiniz, seviyeniz bile yok sizin. Almazsanız da, ceza vermezseniz de adam değilsiniz ulan!. Dünya şampiyonluğundan daha gurur verici bir şekilde taşıyacağım o cezayı" şeklinde konuştu.