Al Khaleej - Al Ittihad maçı yayın kanalı bilgisi, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Al Khaleej - Al Ittihad maçı yayın kanalı bilgisi, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Son dönemin dikkat çeken Alman futbolcularından Max Kruse, beklenmedik bir tercihle Alman-Türk bölgesel lig takımı BSV Al-Dersimspor'a geçiş yapmıştı.

BSV Al-Dersimspor antrenörlerinden Güven Akpolat, Bild'e verdiği röportajda Max Kruse'nin transfer sürecini anlattı. Kruse'nin beklenmedik kararıyla ilgili olarak, "Bize geleceğini açıkladıktan bir gün sonra sahamızda aniden çok sayıda Union taraftarı oldu. Ama Max henüz orada bile değildi. Max'in arkadaş çevresinin bir parçasıyım. Ortak bir arkadaşımız var ve 2020'de tanıştık. Max, Kasım ayında SC Paderborn'dan ayrıldıktan sonra şakayla karışık artık Dersimspor'a geçebileceğini söyledim. Daha sonra Ocak ayında bana geldi ve bizimle futbol oynamak istediğini ve oynamaya hevesli olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Kruse'nin amatör ligde sahne alırken, aşırı kilolu hali ise gözlerden kaçmadı.

FENERBAHÇE'DE FORMA GİYMİŞTİ

Max Kruse, 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması giymişti. Kulüpten sorunlu bir şekilde ayrılan Alman oyuncu, sarı-lacivertli takımın formasını giydiği tüm müsabakalarda 23 maçta 7 gol atmış ve 8 asist yapmıştı.