Son zamanlarda adeta bir değişim rüzgarının estiği "Hudutsuz Sevda" dizisi, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi isimlerle dolu bir kadroya sahip olan dizi, ardı ardına veda edecek isimlerle gündeme gelmeye başladı. Yeni bölümde ise bir oyuncunun diziden ayrılacağı haberleri, dizinin takipçileri arasında büyük bir merak uyandırdı.

FİNAL TARİHİ BELLİ

MedYapım imzası taşıyan dizi, yeni bir değişiklik olmazsa 30 Mayıs'ta sezon finali yapmayı planlıyor. Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosuna, iki oyuncu katılıyor.

2 İSİM DİZİYE KATILDI

Zehra Yılmaz ve Elçin Zehra İrem, "Hudutsuz Sevda" dizisinin kadrosuna katıldı.

Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, asken nereli ve kimdir? Evli mi, ne mezunu, mesleği nedir? Ayşe Berris Ekinci kaç yaşında, asken nereli ve kimdir? Evli mi, ne mezunu, mesleği nedir?

0X0 Hudutsuz Sevda Dizisinde Kiyim Gibi Ayrilik Halil Ibrahim Icin Aci Final 1 Oyuncu Diziden Ayrildi 1714302138314

0X0 Hudutsuz Sevda Dizisinde Kiyim Gibi Ayrilik Halil Ibrahim Icin Aci Final 1 Oyuncu Diziden Ayrildi 1714302148817

1 İSİM DİZİYE VEDA EDECEK

Dizinin yeni bölümünde Levent karakterini canlandıran Özgür Emre Yıldırım, ekibe veda edecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep'in Kaderi Ne Olacak?

"Hudutsuz Sevda" dizisinin yeni bölümü hakkında aramalar hız kazandı. Cezaevinde saldırıya uğrayan Zeynep, hemen hastaneye kaldırılırken, Halil İbrahim ise Zeynep'e bunu yapanlardan hesap sormak için kararlı bir şekilde harekete geçer.

Zeynep'in başına gelenler karşısında çaresizce üzülen Rızvan Leto, kızının güvenliği için endişelenirken, Halil İbrahim ise intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır.

Nihat'ın mekanına saldıran Halil İbrahim, Hakan'ı yakalar. Ancak, Zeynep'in intikamını almak için Hakan'ı öldürecek midir, yoksa başka bir plan mı yapacaktır, merakla beklenmektedir.

Peki Zeynep'in sağlık durumu nasıl olacak, kurtulabilecek mi, yoksa daha büyük bir tehlike mi beklemektedir soruları akılları meşgul etmektedir.