Acun Ilıcalı, televizyon dünyasının önde gelen isimlerinden biri olarak uzun yıllardır dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak ünlü televizyoncunun şöhret basamaklarını tırmanırken yaşadığı aşk ve ayrılık hikayeleri de merak konusu olmaya devam ediyor. İşte Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Banu Ilıcalı ile başlayan ve filmleri aratan ayrılık hikayesi...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hasret Kahraman kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hasret Kahraman kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

Acun Ilıcalı, 1988-1993 yılları arasında Banu Ilıcalı ile evlilik yaşadı. Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın ilk eşi olarak biliniyor ve çiftin evliliği Banu ismini verdikleri kızlarıyla taçlandı. Ancak çiftin evliliği, filmleri aratmayacak türden bir ayrılık hikayesiyle son buldu.

659A444D68728A72981E9Ecf

"BUNALIMDAN SONRA AYRILDIM"

Acun Ilıcalı, anne ve babasını kaybetmenin verdiği derin acıyla bunalıma girdiğini ve bu süreçte ilk eşinden ayrıldığını belirtmişti. "Dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Yaşadığım bunalım sonucunda eşimden ayrıldım. Ailemi trafik kazasında kaybedip sonrasında ilk eşimden boşanınca bende ipler tamamen koptu..." şeklinde konuşmuştu.

Acun Ilıcalı'nın Banu Ilıcalı ile olan evliliği ve ayrılık hikayesi, şöhretin gölgesinde kalan duygusal bir gerçeği yansıtıyor. Her ne kadar şimdi mutlu bir ilişki içinde olsa da Acun Ilıcalı'nın geçmişte yaşadığı aşk ve acı dolu anıları unutulmazlar arasında yer ediniyor.