Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yaşadığı sağlık sorunları yüzünden konserlerini iptal etmek zorunda kaldı ve 9. kez ameliyat olacağını açıkladı. Günlerdir kameralardan uzak kalan Dalkılıç, sonunda ilk kez görüntülendi ve bu görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kimi izleyiciler, Dalkılıç'ı estetik operasyonlara doymayan Michael Jackson'a benzetti, kimisi ise sanatçıdan bu operasyonlara bir son vermesini istedi.

1 An G Zzsbf0 Osz4 Jg J H9 Rv A

ESTETİK OPERASYONLAR VE SAĞLIK SORUNLARI

Murat Dalkılıç, uzun zamandır estetik operasyonlarla ilgili konuşmalarıyla gündemdeydi. Burnundaki doğuştan gelen kemik deformasyonunu anlatan Dalkılıç, ilkokul yıllarından beri bu sağlık sorunuyla mücadele ettiğini belirtmişti. Dalkılıç, "Estetik yaptırdım, hatta yedi kez. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış, hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum." şeklinde konuşmuştu.

GÖRÜNTÜLÜ İLK GÖRÜNÜM VE YORUMLAR

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabında yayınladığı videoyu izleyenler, şarkıcının durumunun iyi olmadığını düşünmüştü. Daha sonra yaptığı açıklamayla sağlık sorunları yüzünden tüm konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını açıklayan Dalkılıç, günler sonra ilk kez görüntülendi. Kameralar karşısına çıkan Dalkılıç'ın burnu, izleyicilerin odak noktası haline geldi.

SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili yapılan yorumlarda, izleyiciler farklı düşünceleri dile getirdi. Bazıları, "Michael Jackson burnu yaptırmıştı", "Eyvah eyvah ne hale gelmiş", "Merve'nin ahı", "Ne burunmuş arkadaş toplanmıyor" gibi yorumlar yaptı.

Gelinim Mutfakta 17 Mayıs birinci olan kim (puan durumu) Hangi gelin programa veda etti Gelinim Mutfakta 17 Mayıs birinci olan kim (puan durumu) Hangi gelin programa veda etti

Murat Dalkılıç'ın yaşadığı sağlık sorunları ve estetik operasyonları gündemi meşgul etmeye devam ediyor.