Pınar Fidan kaç yaşında, alen nereli, ne iş yapıyor, evli mi ve kimdir? Pınar Fidan kaç yaşında, alen nereli, ne iş yapıyor, evli mi ve kimdir?

Ünlü müzik grubu Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Sözen, basın mensuplarının evlilikle ilgili sorularını yanıtladı. Son olarak "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne" dizisinde rol alan Sözen, yönetmen Cem Karcı'nın doğum gününü Karaköy'deki bir mekanda kutladı. Saç stili hakkında konuşan oyuncu, yaz aylarında saçlarını uzatacağını ancak şu an kısa saçlarıyla yazı geçirmek istediğini söyledi.

MELİSA SÖZEN'DEN NEJAT İŞLER'İN KORE DİZİLERİ YORUMUNA YANIT

Geçtiğimiz günlerde Nejat İşler'in "Kore dizilerini sürekli burada çekiyoruz. Yurdumuzda birçok güzel hikaye var" açıklamalarına değinen Melisa Sözen, "Bizden hikayeler olması ve kendi hikayelerimizi anlatmamız çok kıymetli ama bu bütün dünyada böyle. Amerika'da da yapılıyor bu. Hepimiz için geçerli bu durum" dedi.

MELİSA SÖZEN'DEN EVLİLİKLE İLGİLİ İLGİNÇ AÇIKLAMA

Harun Tekin ile uzun süredir birlikte olan Melisa Sözen, evlilikle ilgili sorulara ilginç bir yanıt verdi. "Kimse kimseden bir şey beklemiyor. 10 yıldır evliyiz. Birbirimize 'Biraz daha bekleyelim' diyoruz. Ancak birbirimizi tanıyoruz" diyerek kahkaha atan Sözen, evlilik konusundaki düşüncelerini paylaştı.