Marsilya-Nice Karşılaşması Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Fransa Ligue 1'de Marsilya ve Nice heyecanı 24 Nisan Çarşamba günü saat 20:00'de BeIN Sports 5 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Marsilyaaaaaaaaa

Stades Vélodrome'da oynanacak mücadelede Marsilya, rakibini mağlup ederek puan tablosundaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Nice ise deplasmanda galip gelerek zirveye yükselmeyi hedefliyor.

Benfica Marsilyafghfg

Marsilya-Nice Takımlarının Son Durumları

İki takım arasındaki rekabet, her zaman olduğu gibi bu akşam da oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. Marsilya, son hafralardaki formuyla dikkat çekerken, Nice ise deplasmanda da iyi bir performans sergilemek istiyor.

Galatasaray-Sivas TARAFTARIUM 24 İZLE, Gs Sivas maçı Taraftarium güncel link, izleme ekranı Galatasaray-Sivas TARAFTARIUM 24 İZLE, Gs Sivas maçı Taraftarium güncel link, izleme ekranı

Mücadelede, her iki takımın da teknik direktörleri en iyi 11'lerini sahaya sürecek. Marsilya'da Dimitri Payet, Arkadiusz Milik ve Mattéo Guendouzi gibi yıldız futbolcuların, Nice'de ise Amine Gouiri, Nicolas Pepe ve Andy Delort'un performansı merak konusu olacak.

Marsilyaaaaaaaaa

Marsilya-Nice Maçı Hangi Kanalda?

Fransa Ligue 1'in heyecan dolu bu mücadelesini kaçırmamak için 24 Nisan Çarşamba günü saat 20:00'de BeIN Sports 5 ekranlarını takip edebilirsiniz.

Marsilya-Nice Maçın Önemli Noktaları

Maç: Marsilya - Nice
Tarih: 24 Nisan Çarşamba
Saat: 20:00
Yer: Stades Vélodrome, Marsilya, Fransa
Yayın: BeIN Sports 5

Marsilya-Nice Maçını Canlı İzle