Başakşehir - Kasımpaşa maçı, futbolseverlerin heyecanla beklediği ve araştırdığı karşılaşmalar arasında öne çıkıyor. Özellikle bu maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı merak ediliyor. İşte, Başakşehir - Kasımpaşa maçının detayları ve izleme bilgileri:

BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig'de Başakşehir ile Kasımpaşa arasındaki karşılaşma, 5 Mayıs Pazar günü saat 16:00'da başlayacak. Maçı canlı izlemek isteyenler için Bein Sports 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarından yayınlanacak. Bein Sports 1'i Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallardan veya Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izleyebilirsiniz. beIN Sports Tod TV'yi ise numaralı kanallardan veya yine Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Samsunspor-Alanyaspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Samsunspor-Alanyaspor yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Samsunspor-Alanyaspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Samsunspor-Alanyaspor yayın bilgileri, nereden izlenir?

BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA MAÇ YERİ VE DETAYLARI

Başakşehir - Kasımpaşa maçı, İstanbul'da, İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleşecek. İki takım arasındaki mücadelede hangi takımın üstünlük sağlayacağı ise merakla bekleniyor.