Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Bu maçta, Sarı Kırmızılı ekipten Hakim Ziyech (2 gol), Dries Mertens (2 gol) ve Mauro Icardi (2 gol) fileleri havalandırdı.

İCARDİ BU SEZON SÜPER LİG'DE KAÇ GOL ATTI 

Mauro Icardi, Sivasspor'a karşı kaydettiği 2 golle sezon boyunca toplam gol sayısını 30'a yükseltti. Bu, Arjantinli oyuncunun kariyerinde bir sezon içinde attığı en yüksek gol sayısına ulaşması anlamına geliyor.

Kayserispor-Konyaspor CANLI İZLE (18 Mayıs) şifresiz mi, Kayserispor-Konyaspor nereden izlenir? Kayserispor-Konyaspor CANLI İZLE (18 Mayıs) şifresiz mi, Kayserispor-Konyaspor nereden izlenir?

Ayrıca, Mauro Icardi'nin Sivasspor maçında 2 golün yanı sıra 1 asist yaparak toplamda 30 gol ve 12 asiste ulaştığını belirtmek önemlidir. Bu performansıyla, deneyimli golcü 42 gole doğrudan katkı sağlamış oldu. İlerleyen haftalarda 3 maçta daha 3 gol veya asist yapması durumunda, Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza'ya ait bir sezonda 44 gol ve asistlik rekorunu egale etmiş olacak.