Ünlü model ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, bu hafta Aramızda Kalmasın programının konuğu oldu. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar:

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Yeliz Yeşilmen, 1978 yılında Adana'da doğmuştur. Kariyerine modellik yaparak başlamış ve daha sonra oyunculuk alanında da başarılı işlere imza atmıştır. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunduğu "Çarkıfelek" programıyla televizyon dünyasına adım atan Yeşilmen, daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır.

KARİYERİNDEKİ BAŞARILAR

2000 yılında İlker Aksum'un başrolünde yer aldığı "Çarli İş Başında" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Yeliz Yeşilmen, asıl şöhreti ise 2001 yılında "Aşkım Aşkım" dizisinde canlandırdığı Gözde karakteriyle yakalamıştır. Ayrıca 2004 yılında "Hababam Sınıfı Merhaba" filminde Alev Alev adında biyoloji hocasını canlandırmıştır.

MÜZİK KARİYERİ

Yeliz Yeşilmen aynı zamanda şarkıcılık da yapmıştır. 2004 yılında "Tat Beni" adını verdiği ilk albümünü çıkaran sanatçı, Mavi Boncuk parçasıyla büyük beğeni toplamıştır. Ardından "Elemtere Fiş" ve "Fıstık Çıkı Çıkı" adlı iki stüdyo albümü daha piyasaya sürmüştür.

ÖZEL HAYATI

2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştiren Yeliz Yeşilmen'in Birbey ve Asya adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Yeliz Yeşilmen, kariyerinde başarılı işlere imza atmış ve hem oyunculuk hem de müzik alanında kendini kanıtlamış bir isimdir. Aramızda Kalmasın programında da ilgiyle izlenen Yeşilmen, hayranlarını ve sevenlerini her zaman şaşırtmaya devam ediyor.

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

ARAMIZDA KALMASIN PROGRAMI VE YELİZ YEŞİLMEN

Yeliz Yeşilmen'in Aramızda Kalmasın programındaki konuşmaları ve paylaşımları da dikkat çekiyor. Programın bu haftaki konuğu olan Yeşilmen'in açıklamaları ve yaşam öyküsü, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.