Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında EMS Yapı Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ilk golünü 11. dakikada Hakim Ziyech attı. Kerem Demirbay'ın nefis ara pasında defansın arkasına sarkan Barış Alper Yılmaz, pasını Ziyech'e verdi ve Ziyech gelişine köşeye sert bir şut göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü buldu.

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇININ İLK DAKİKALARI

Maçın ilk 15 dakikası Galatasaray'ın hakimiyetiyle geçti.
dakikada Sivasspor'da Charisis kaleyi denedi ancak gol atamadı.
dakikada Manaj'ın vuruşu Derrick Köhn'den döndü.

CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir?

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇININ GOL DAKİKALARI

11. dakikada: Barış Alper Yılmaz'ın pasında Ziyech, köşeden ağlara sert bir şut göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.
78. dakikada: Kerem Aktürkoğlu'nun asistinde Gomis, durumu 2-0'a getirdi.

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇININ DETAYI

Galatasaray, bu sezon 34 haftada puan kaybı yaşadığı 4 maçtan biri olan Sivasspor karşısında galip gelerek Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 4'e yükseltti.
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, iki asistle maçın en etkili ismi oldu.
Sivasspor'da ise Manaj, maçın en etkili ismi oldu.

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇ SONUCU

Galatasaray, bu galibiyetle Süper Lig'de zirve yarışında önemli bir adım atmış oldu. Sivasspor ise bu mağlubiyetle Avrupa kupası hedefinde yara aldı.

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇ SONRASI

Galatasaray, bu galibiyetle puanını 95'e yükselterek Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla puan toplayan takım rekorunu kırdı.
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, sarı kart cezası nedeniyle 36. haftadaki VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.