2021 yılında Hakan Baş'ın yaptığı açıklamada, evliliklerinin hassas bir süreçte olduğunu ve zamana ihtiyaçları olduğunu belirtmişti.

SAĞLIK SORUNLARI

Bensu Soral ile eşi Hakan Baş ayrıldı mı, boşandı mı? Hakan Baş ile evli  olan güzel oyuncu Bensu Soral kimdir? - Son Dakika Spor Haberleri

Geçtiğimiz mayıs ayında Hakan Baş'ın ani bir şekilde hastaneye kaldırılmasıyla başlayan süreçte, kalp rahatsızlığı teşhisi konulmuş ve ciddi bir operasyon geçirmişti. Eşi Bensu Soral da geçen hafta kalbinde ritim bozukluğu olduğundan şüphelenilerek hastaneye kaldırıldı.

İLİŞKİDEKİ BUZLARIN ERİTİLMESİ

Oyuncu Bensu Soral'dan eşi Hakan Baş ile ilgili olay itiraf! - Yerelin  Gündemi

Bu zorlu sürecin ardından Bensu Soral ve Hakan Baş çifti, ilişkilerindeki buzları eriterek 2022'yi Paris'te karşılamıştı.

KEYİFLİ BİR AKŞAM

Bensu Soral ile Hakan Baş aralarındaki buzları eritti - Magazin Haberleri -  Milliyet

Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Geçtiğimiz akşam ise Bensu Soral ile eşi Hakan Baş, Edis konserine katıldılar. Bu çift, geçtiğimiz yıl yaşadıkları krizi geride bırakarak birlikte güzel bir akşam geçirdiler.

İLİŞKİ HAKKINDAKİ İSYAN

Bensu Soral'dan Hakan Baş'a: Hastasıyım - Magazin Haberleri

Zaman zaman ayrılık iddialarının gündeme gelmesine isyan eden Bensu Soral, ilişkilerinin iyi gittiğini ve böyle haberlerin çıkmasını anlamadıklarını belirtti.