İtalya Kupası'nda yarı final heyecanı Atalanta ve Fiorentina arasındaki rövanş mücadelesiyle devam ediyor. İlk maçta Fiorentina, evinde 1-0 galip gelerek finale yükselme yolunda önemli bir avantaj yakalamıştı.

Atalanta - Fiorentina Maçı Saat Kaçta Ne Zaman Hangi Kanalda?

Atalanta, bu akşam saat 22.00'de Gewiss Stadyumu'nda Fiorentina'yı konuk edecek ve rövanşta rakibini mağlup ederek finale yükselmeyi hedefleyecek. Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

2024 Geyikkoşan Yağlı Güreşleri canlı yayın nereden izlenir, Geyikkoşan güreşi hangi kanalda? 2024 Geyikkoşan Yağlı Güreşleri canlı yayın nereden izlenir, Geyikkoşan güreşi hangi kanalda?

Atalanta - Fiorentina Takımlarının Son Durumları

Fiorentina, ilk maçtaki galibiyetinin avantajıyla sahaya çıkacak ve her türlü galibiyet ve beraberlik onlara turu getirecek. Atalanta ise finale yükselmek için en az iki farkla galip gelmek zorunda.

Son haftalarda formda olan Atalanta, bu zorlu görevi başarmak için taraftarlarının da desteğini arkasına alacaktır. Fiorentina ise deplasmanda da iyi bir performans sergilemek ve finale yükselmek istiyor.

İki takım arasındaki mücadele, çekişmeli ve heyecanlı geçmesi bekleniyor. TRT Spor ekranlarında canlı olarak takip edebileceğiniz bu maç, İtalya Kupası'nda finalistin kim olacağını belirleyecek.

Atalanta - Fiorentina Maçının Önemli Noktaları

Maç: Atalanta - Fiorentina
Tarih: 24 Nisan Çarşamba
Saat: 22.00
Yer: Gewiss Stadyumu, Bergamo, İtalya
Yayın: TRT Spor
Durum: Fiorentina ilk maçta 1-0 önde