Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrasında "Kızılcık Şerbeti" dizisi kadrosundan ayrılmak zorunda kaldıktan sonra ilk kez Nişantaşı'nda görüntülendi. Merak edilen sağlık durumu hakkında açıklama yapan Tanrıöğen, "Setlere başlayacağım" dedi.

Ceza'nın Sagopa Kajmer Açıklaması, Yılların Kavgası Sona mı Eriyor? Ceza'nın Sagopa Kajmer Açıklaması, Yılların Kavgası Sona mı Eriyor?

AHMET MÜMTAZ TAYLAN'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde yapılan röportaj tekrar gündeme geldi. Muhabirler, Ahmet Mümtaz Taylan'a 3. sezonda hangi Apo'nun yer alacağını sordu. Usta oyuncu ise konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi. Settar Tanrıöğen'in istemesi durumunda rolü geri teslim edeceğini de ekledi. İlerleyen günlerde oyuncu değişikliği olacak mı merak ediliyor.

SETTAR TANRIOĞEN NEDEN AYRILMIŞTI?

Settar Tanrıöğen, son dönemde geçirdiği sağlık sorunları sebebiyle dizi projesinden ayrılmak zorunda kaldı. Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanamasının ardından zaman zaman hafıza kaybı yaşadı ve iyileşme süreci beklenenden daha yavaş ilerledi. Bu nedenle projeden uzaklaşmak zorunda kaldı.

4 İSİM DİZİDEN AYRILDI

Settar Tanrıöğen'den sonra 2 isim daha diziye veda etti. Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi. Dizide Barış Kılıç'ın oynadığı Ömer karakterinin avukatı olan Oral Özer de diziye veda etmişti.