Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin heyecanla beklenen 63. bölüm fragmanı sonunda yayınlandı! Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın paylaştığı dizi, her cuma Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Gelecek hafta neler olacağı şimdiden merak konusu olurken, fragman araştırmaları da başladı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

BAŞROLLERDE SILA TÜRKOĞLU VE DOĞUKAN GÜNGÖR

Kızılcık Şerbeti'nin başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör yer alıyor. Dizi, aşk, entrika ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 63. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Gelecek hafta yaşanacaklar şimdiden merak konusu olurken, dizinin 63. bölüm fragmanı da büyük bir heyecanla bekleniyor. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte izleyiciler, yeni bölümde neler olacağını merakla beklemeye başladılar.

KIZILCIK ŞERBETİ 62. BÖLÜM ÖZETİ: İŞTE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde, Doğa ve Giray'ın öpüşmesini gören Fatih'in içine kapanması dikkat çekti. Ayrıca Görkem, Pembe ve Nilay'dan aldığı çanta konusunun intikamını almaya kararlıydı. Kıvılcım'ın programına verilen durdurulma cezası ise Kıvılcım'ı işsiz bırakırken, Ömer'in yardımıyla yeni bir iş fırsatı karşısına çıktı. Sadece erkeklerin çalıştığı bir şirkette Kıvılcım'ın işe başlaması ise büyük bir devrim niteliğindeydi.