Antalya’da en lüks otellerin olduğu sahile vuran iç organlarının ve çeşitli uzuvlarının olmadığı cesetler, Daha sonra valililik tarafından yapılan açıklamada, Lübnan ile Suriye arasındaki sahil bölgesinde yaklaşık 90 kişiyi taşıyan bir teknenin Kıbrıs açıklarında tekneyle bağlantının kesildiğini ve teknenin kaybolduğunu dolayısıyla kıyıya vuran cesetler bu mültecilere ait olduğunu anlıyoruz.


İstanbul'da düzenlenen Filistin'e destek mitinginde "Kelime-i Tevhid" bayrağı taşıyan bir kişiye yumruk atınca tutuklanan Ege Akersoy tahliye edildi.


Kıyıya vuran cansız bedenlerden birinin bir süre önce kaybolan Merve Şevval Elmas’a ait olduğu belirlendi. Merve o gemide miydi?
Sivas’ta, Safa Cami a Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağı ile basan S.K., 'dini değerleri aşağılama' suçundan gözaltına alındı.
Dini değerlere hakaret eden şahsı uyaran imam bıçaklandı. Gaziantep'te cami tuvalet görevlisi ile tartıştıktan sonra dini değerlere hakaret ettiği öne sürülen şahıs, araya girerek kendisini uyaran cami imam hatibini bıçakla ağır yaraladı.


Fatih Camisi İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişiye yönelik namazdan sonra yapılan bıçaklı saldırı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Şüpheli emniyette susma hakkını kullandı, Bu arada şüphelinin tek başına Bursa'dan kendi aracıyla 15.00 sıralarında Fatih Camisi'ne geldiği öğrenildi. Ayrıca şüphelinin emniyette susma hakkını kullandığı, sağlık raporunda alkol ve uyuşturucu çıkmadığı bildirildi.


Diyarbakır Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller, cuma namazını kılmak için gittiği Bahçelievler Camii’nde, hutbedeki şehitlerle ilgili kısmı atlayan imam M.K.’yi ‘Hocam hutbeyi tam oku’ diyerek uyardı. Kaymakamın uyarısı üzerine imam hutbedeki şehitlere rahmet dilenen bölümü okumak zorunda kaldı.


İsveç, Danimarka, Hollanda gibi ülkelerde Kuranı Kerime yönelik saldırılar.


Bunları sizlerle paylaşmamın nedeni, Yaşananların, ülkemizde Mit tarafından, Mossad’a yapılan operasyonlarla çakışmasıdır ve dini değerlerimize yapılan saldırılar önce ülke dışında iken şimdi ise ülke içinde yapılır hale geldiğidir. Bu olaylar 90’lı yılları hatırlatır niteliktedir. 1990’lı yıllarda neler olduğu küçük bir internet araştırmasıyla anlaşılabilir ve o yıllarda yaşananlar sadece algı operasyonları olduğu anlaşılır. Bu olayları tesadüf olarak algılamak bence isabetli değildir.
Yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir, Saygılar.