Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Kylian Mbappe'nin transferi sonrasında genç yıldız Arda Güler ile çok konuşulacak bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği öne sürüldü. Perez'in Arda Güler'e olan güvenini vurgulaması, genç oyuncunun geleceğiyle ilgili önemli mesajlar verdi.

Perez'den Arda Güler'e Özel Telefon

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre, Florentino Perez, 19 yaşındaki milli yıldız Arda Güler'i telefonla arayarak bir görüşme gerçekleştirdi. Perez, Kylian Mbappe'nin transferine rağmen Arda'ya güvendiklerini ve A takımda kendisine yer vereceklerini belirtti.

Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert Kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Elias Jelert Futbol Kariyeri Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert Kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Elias Jelert Futbol Kariyeri

Kiralık İddialarına Cevap

Arda Güler'in adı daha önce kiralık olarak başka takımlarla anılmıştı. Perez, bu iddialara kulak asmaması gerektiğini ve kendisine olan güvenin tam olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz sezon büyük sakatlıklarla boğuşan Arda Güler, LaLiga'da çıktığı 10 maçta 373 dakika süre almış ve 6 gol katkısı sağlamıştı.

Getafe ve Diğer Takımların İlgisi

Diario AS'ın haberine göre, Getafe Başkanı Angel Torres, Arda Güler'i kiralamak istediklerini belirtti. Ayrıca, Real Sociedad, Sevilla, Las Palmas ve Mallorca gibi İspanyol takımları da genç yetenekle ilgileniyor. İspanya dışından Milan ve Leipzig'in de Arda Güler'i kadrolarına katmak istedikleri ifade ediliyor.

Carlo Ancelotti'nin Açıklamaları

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sezon içindeki açıklamalarında Arda Güler'in takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirtmişti. The Athletic'te yer alan habere göre de, Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılması beklenmiyor.

Arda Güler'e Golden Boy Adaylığı İçin Destek

EURO 2024'e odaklanan genç yıldız Arda Güler, Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden biri olan Golden Boy ödülüne aday gösterildi. Real Madrid, sosyal medya üzerinden destek çağrısı yaparak, genç oyuncunun prestijli ödüle ulaşması için oy topladı. 2023-2024 sezonunu hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarıyla noktalayan Real Madrid, yeni sezon öncesinde geri sayıma geçti.

Editör: Zeliha YAKUT