Gülbin Tosun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sokak Köpekleri Üzerinden Nasıl Bir Ayaklanma Tehdidinde Bulundu? Gülbin Tosun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sokak Köpekleri Üzerinden Nasıl Bir Ayaklanma Tehdidinde Bulundu?

Feramuz Üstün, Türk siyasetinde tanınan bir isimdir ve kim olduğu hakkında merak edilen pek çok soru bulunmaktadır. Peki, Feramuz Üstün kimdir? Nerelidir ve kaç yaşındadır? Arama motorlarında yoğun bir şekilde Feramuz Üstün hakkında bilgi arayışı devam ediyor. İşte, Feramuz Üstün'ün hayatıyla ilgili detaylar..

FERAMUZ ÜSTÜN KİMDİR 

Feramuz Üstün, 10 Aralık 1970 tarihinde Kelkit'te doğmuş bir Türk siyasetçidir. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında eğitim almıştır. Meslek hayatına serbest mali müşavir olarak başlamıştır. Ankara Büyükşehir Belediyesi Altındağ Meclis Üyeliği ve İller Bankası Yönetim ve Denetim Komitesi Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca İlbank Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. İngilizce dilinde iyi düzeyde bilgiye sahiptir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 24. Dönem AK Parti Gümüşhane milletvekili olarak görev yapmıştır. Ayrıca, Gelecek Partisi'nin kurucu üyelerinden biri olup Başkanlık Kurulu'nda Sosyal Politikalar Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Editör: Zeliha YAKUT