Çorum'da Sağanak ve Dolu Felaketi: Yollar Göle Döndü, Evler ve İşyerleri Su Altında!

Corum Da Asiri Yagis Yollar Gole Dondu Evleri 17276080 4178 M

Ahmet Ercan haritada o ili gösterdi, 7’inin üzerinde depreme hazırlıklı olun! Ahmet Ercan haritada o ili gösterdi, 7’inin üzerinde depreme hazırlıklı olun!

Çorum'da aniden bastıran sağanak ve dolu, hayatı felç etti. Yoğun yağış ve dolu nedeniyle bazı caddeler sular altında kaldı, trafik durdu. Ev ve işyerlerini basan sular nedeniyle maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ve polis ekipleri, su tahliyesi ve kurtarma çalışmaları yürütüyor.

Corum Da Asiri Yagis Yollar Gole Dondu Evleri 17276080 3857 M

Çorum'da Şiddetli Yağış Sel Felaketine Yol Açtı

Oğuzlar ilçesinde öğleden sonra başlayan sağanak, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Şaphane köyü çevresine ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Sağanak nedeniyle oluşan sel, bazı caddeleri göle dönüştürdü. Mahsur kalan araçlar vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bodrum ve birinci katlardaki ev ve işyerlerini de su bastı. İtfaiye ve polis ekipleri, tahliye ve kurtarma çalışmaları için seferber oldu.

Corum Da Asiri Yagis Yollar Gole Dondu Evleri 17276080 6037 Amp

Çorum Valilikten Uyarı Geldi

Çorum Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, şiddetli yağışların devam edeceği belirtilerek vatandaşlar tedbirli olmaları konusunda uyarıldı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Corumda Siddetli Yagis Hayati Olumsuz Etkiledi Fc6Ed39

Çorum Yetkililerden Yardım Çağrısı

Yağmurdan etkilenen vatandaşlar, ALO 112 Acil Yardım Hattı'nı arayarak yardım talep edebilirler.