Antalya'nın Kepez ilçesinde, markette çalışırken eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen 26 yaşındaki Sümeyye Yavlak'ın son görüntüleri dehşet verici detayları ortaya koydu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, talihsiz kadının markete giren kocasından kaçarak depoya saklandığı anlar net bir şekilde görülüyor.

MARKET İÇİNDEKİ DEHŞET ANLARI

Kameralarda kaydedilen görüntülerde, market kasasında görev yapan Sümeyye Yavlak'ın eşinin gelmesiyle panikle kaçarak kendini depoya kilitlemesi görülüyor. Saldırgan eşin, market görevlilerini ikna etmeye çalıştığı ve sonrasında depo kapısını kırarak içeri girdiği anlar da kameraya yansıyor.

Dikkat! Sıcaklıklar Zirvede! Meteoroloji Uyarıyor: Dışarı Çıkmayın! Dikkat! Sıcaklıklar Zirvede! Meteoroloji Uyarıyor: Dışarı Çıkmayın!

CİNAYET ANI VE KAÇIŞ

Elinde cinayet bıçağıyla depodan çıkan saldırganın, eşini öldürdükten sonra marketten koşarak kaçtığı anlar da kameralara yansıyor. Bu dehşet verici olayın ardından saldırgan polis ekiplerince yakalanarak tutuklanmıştı.

MAHKEME KARARI

Mehmet Yavlak, Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ancak bu acı verici olay, toplumda kadına yönelik şiddetin vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.