Kahve Dünyası, son günlerde sosyal medyada boykot gündemine taşındı. Boykot çağrısının sebebi ise Kahve Dünyası'nın İsrail ile olan bağlantıları olduğu iddiaları.

Meteoroloji Son dakika uyarısı: Meteoroloji saat verip uyardı! Dolu, sel ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, Antalya, Adana ve Osmaniye Meteoroloji Son dakika uyarısı: Meteoroloji saat verip uyardı! Dolu, sel ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, Antalya, Adana ve Osmaniye

KAHVE DÜNYASI DONDURMASI İSRAİL ÜRÜNÜ MÜ?

Hayır, Kahve Dünyası İsrail malı değildir. Tamamen Türk sermayeli bir firmadır ve merkezi İstanbul'da bulunmaktadır. Şirketin kurucusu ve CEO'su Osman Erkmen'dir.

KAHVE DÜNYASI'NIN İSRAİL'LE BAĞLANTISI VAR MI?

Kahve Dünyası'nın İsrail ile doğrudan bir bağlantısı olduğu bilinmemektedir. Ancak, bazı sosyal medya kullanıcıları, Kahve Dünyası'nın İsrail menşeli dondurma sattığını ve İsrail'e yatırım yaptığını öne sürmektedir.

KAHVE DÜNYASI İDDİALARA NE DİYOR?

Evet, Kahve Dünyası bu iddialara yanıt verdi. Şirket, resmi bir açıklama yaparak dondurmalarının tamamen Türkiye'de üretildiğini ve İsrail'e herhangi bir yatırım yapmadıklarını belirtti.

Editör: Murat Serdar Yıldız