Paris 2024 Olimpiyat Açılış Töreni || Paris 2024 Olimpiyat Açılışı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak? Paris 2024 Olimpiyat Açılış Töreni || Paris 2024 Olimpiyat Açılışı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Premier Lig'in önemli mücadelelerinden biri olan Manchester United ve Newcastle United karşı karşıya geliyor. Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Manchester United, maçtan galip ayrılarak moral bulmayı amaçlıyor. Son iki maçından mağlubiyetle ayrılan Manchester United, Newcastle United karşısında kazanarak haftayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Diğer taraftan, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Newcastle United, üç puan alarak iddiasını sürdürmek istiyor. Manchester United - Newcastle United maçı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Manchester United - Newcastle United karşılaşması ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal detayları…

MANCHESTER UNİTED - NEWCASTLE UNİTED HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

Premier Lig'in son haftası öncesinde, zirve ve düşme hattında kritik mücadeleler yaşanıyor. Orta sıraları ilgilendiren mücadelede ise Manchester United, Newcastle United'ı ağırlıyor. Eddie Howe'nun yönetiminde performansı dikkat çeken Newcastle United'da, Alexander Isak ve Anthony Gordon gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor.

Manchester United cephesinde ise Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund ve Garnacho gibi oyuncular, takımlarına skor katkısı sağlayarak ön plana çıkıyor. Manchester United - Newcastle United karşılaşması bugün saat 22.00'de başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Manchester United, bu sezon 36 karşılaşmada 16 galibiyet alarak 54 puan topladı ve 8. sırada yer alıyor. Takım, defans hattında yaşadığı sorunlarla dikkat çekerken, son haftalarda yaşadığı kayıpları telafi etmeyi amaçlıyor. Newcastle United ise 6. sırada bulunuyor ve 57 puan topladı.

Takım, 36 maçta 17 galibiyet elde ederken, rakip fileleri 79 kez havalandırdı ve kalesinde 57 gol gördü. Her iki takım da son hafta maçında galibiyet arayacak.

Editör: Zeliha YAKUT