Buğra Kavuncu, İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır. İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi, parti sözcüsü, ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı olarak görev yapmaktadır. Saltuk Buğra Kavuncu, 1973 yılında Ankara'da doğmuştur ve baba tarafından aslen Adana Ceyhanlıdır. Eğitim hayatına Kanada'da başlayan Kavuncu, Ankara'da çeşitli okullarda öğrenim görmüştür. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi bölümünden mezun olan Buğra Kavuncu, eğitimini tamamladıktan sonra satış-pazarlama ve yatırım alanında faaliyet göstermiştir.

Bugra Kavuncu Kimdir Iyi Parti Istanbul 16910505 1865 M

Profesyonel kariyerine BASF şirketinde başlayan Kavuncu, uluslararası alanda birçok başarılı projeye imza atmıştır. 1997 yılında Kazakistan'ın Almatı şehrinde genç bir girişimci olarak iş hayatına atılmış, kurduğu şirketle Orta Asya'da bilinen bir marka haline gelmiştir. İş hayatında başarılı bir performans gösteren Kavuncu, uluslararası bir firmada üst düzey yönetici olarak Orta Asya ve İsviçre'de görev yapmıştır.

Bugra Kavuncu Kimdir Iyi Parti Istanbul 16910505 5868 M

Buğra Kavuncu, Türkiye ve Azerbaycan CEO'su olarak görev yapmaktadır ve yönetim, sanayi ve ticaret alanındaki uluslararası birikim ve tecrübelerini ülkesi için değerlendirmektedir. Kavuncu, 2018 yılında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı olarak atanmıştır.

Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu, görüşmenin detayları belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu, görüşmenin detayları belli oldu

Buğra Kavuncu'nun politik kariyeri, profesyonel deneyimleri, ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevleri ile dikkat çekmektedir. Kavuncu, İngilizce, Rusça ve Kazakça bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.