Demet Evgar852258525Den

Demet Evgar, yeni dizisi Bahar'da rol aldığı sırada makyajsız haliyle hayranlarını şaşırttı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda Evgar'ın doğal güzelliği dikkat çekti. Bahar dizisinde sarışın bir karakteri canlandıran Evgar, makyajsız haliyle de beğeni topladı.

Demet Evgarmakyahsızhali

Bahar'ın Sarışın Güzeli Makyajsız da Büyüleyici

Evgar, daha önce paylaştığı bir kulis videosunda çillerinin brokoli ile yapıldığını göstermişti. Bahar dizisinde ise doğal yüzünü sergileyen oyuncu, hayranlarından tam not aldı.

Gönül Dağı bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Gönül Dağı bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Demet Evgaranne (1)

Annesi de Güzelliğiyle Dikkat Çekiyor

Demet Evgar, özel hayatı ile de merak konusu olmaya devam ediyor. Eşi ve kızı Mavi'nin yanı sıra, Evgar'ın aile paylaşımları da takipçilerinin ilgisini çekiyor. Son olarak Demet Evgar'ın annesi Bingül Evgar'ı görenler güzelliğine hayran kaldı.

Demet Evgarasdfghjkl

Demet Evgar  "Güzel Gözlerini Annesinden Almış"

Demet Evgar'ın annesi ile karelerine "Güzel gözlerini annesinden almış" yorumları yağdı. Demet Evgar ve annesi Bingül Evgar'ın benzerlikleri takipçileri tarafından da fark edildi.

Demet Evgar 1658188

Demet Evgar Bahar Dizisiyle Beğeni Topluyor

Demet Evgar, başrolünde yer aldığı Bahar dizisiyle de beğeni topluyor. Dizide Bahar karakterinin eşini Timur'u Mehmet Yılmaz Ak canlandırıyor. Bahar'ın hayatını yeniden inşa etme sürecini anlatan dizi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

Demet Evgardemet Evgar

Demet Evgar Hakkında Bilinmeyenler

1978 doğumlu olan Demet Evgar, Türk oyuncu ve sunucudur.
2001 yılında Miss Turkey seçilmiştir.

Demet Evgar8525852585Dfgh

Birçok dizi ve filmde rol almıştır.
2022 yılında işletmeci Levent Babataş ile evlenmiştir.
2023 yılında Mavi adında bir kızı olmuştur.