Atla Gel Şaban filminin konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler var. Peki, Atla Gel Şaban filminin konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir? Film nerede çekildi ve hangi il ve ilçede yapıldı? Atla Gel Şaban filminin çekim yılı ne zamandır? Atla Gel Şaban ne zaman vizyona girdi? Atla Gel Şaban hangi yıl çekildi?

ATLA GEL ŞABAN KONUSU 

Niyazi, düşük maaşıyla geçinmeye çalıştığı bir şekerleme fabrikasında çalışmaktadır. Patronu zam yapmazken, Niyazi'nin borçları da birikmektedir. Bir gün at yarışı oyununa merak salar ve kupon yapar, ancak kuponu yatırmaz. Mahalledeki at yarışı oynatan mafya babası Kazım'ın dikkatini çeker. Kazım, Niyazi'yi kendi hesabına kupon yapması için zorlar. Niyazi, Kazım'ın evinde kupon yaparken, asıl amacı olan "Şiki Şiki Baba" şarkısını bulmak için çaba gösterir. Sonunda, Niyazi, Kazım'ı kandırarak kendi atını yazdığı kuponu yatırır.

Yonca Evcimik’in gençlik sırrı Bebek kordonunda gizliymiş! Yüzüne ve boynuna yaptırmış… Yonca Evcimik’in gençlik sırrı Bebek kordonunda gizliymiş! Yüzüne ve boynuna yaptırmış…

ATLA GEL ŞABAN NEREDE ÇEKİLDİ

Atla Gel Şaban filminin çekimleri İstanbul'un çeşitli bölgelerinde gerçekleştirildi ve Veli Efendi Hipodromu da çekim mekanlarından biriydi.

ATLA GEL ŞABAN OYUNCULARI

Atla Gel Şaban filminde rol alan oyuncular arasında Kemal Sunal, Nevra Serezli, Dinçer Çekmez, Turgut Özatay, Reha Yurdakul gibi isimler bulunmaktadır.