Zeynep Bastık, Okan Üniversitesi'nin Tuzla Kampüsü'nde gerçekleşen bir törende "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülünü alırken, genç hayranlarının ilgisiyle gururlandığını belirtti.

ZEYNEP BASTIK VE ALİ CAN AYYILDIZ AYRILDI MI? ZEYNEP BASTIK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Yusuf Yazıcı’nın neden evlendiği ortaya çıktı, o paylaşım her şeyi ortaya çıkardı! Yusuf Yazıcı’nın neden evlendiği ortaya çıktı, o paylaşım her şeyi ortaya çıkardı!

Ancak, magazin basınında çıkan haberler üzerine ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bastık, "Ali Can Ayyıldız'la olan ilişkisinin sona erdiği" iddialarını yanıtlarken ilişkilerin doğası gereği başlayıp sonlanabileceğini ve kendilerinin iyi olduklarını ifade etti.

Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın boşanmasının ardından geçen süreçte, Bastık'ın Ali Can Ayyıldız ile olan ilişkisi kamuoyunun ilgisini çekmişti. Ancak Bastık, eski eşi Tolga Akış'ın da bulunduğu bir partiye katıldığı hatırlatılınca, "2024 yılındayız artık. Böyle şeyler kalmadı. Beraber çalışıyoruz zaten. Hep birlikte bütün ekip olarak geldik buraya" şeklinde yanıt vermişti.

Zeynep Bastık'ın ilişki durumu hakkında yaptığı bu açıklama, magazin gündemine bomba gibi düştü. Şimdi hayranlar, ilişkinin geleceği hakkında merak içinde bekliyor.