Son dönemlerin en dikkat çeken ve en başarılı oyuncularından biri kesinlikle Ulvi Kahyaoğlu.

Selahaddin Eyyubi Gökçiçek gerçek adı ne, aslen nereli kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim? Selahaddin Eyyubi Gökçiçek gerçek adı ne, aslen nereli kaç yaşında, evli mi, sevgilisi kim?

Rol aldığı projelerle büyük bir çıkış yakalayan Kahyaoğlu, özellikle Yargı hayranlarının radarında. 28 yaşındaki ünlü oyuncuyu ilk kez Benim Adım Melek dizisinde görmüş olabiliriz, ancak gerçek çıkışını Tozluyaka dizisiyle gerçekleştirdi.

Ulvi Kahyaoğlu 2

ÜNLÜ YÖNETMENİN KIZIYLA SEVGİLİ 

Daha sonra Yargı dizisindeki Efe karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Şu anda binlerce hayranı olan Ulvi Kahyaoğlu, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Yargı'daki Savcı Efe rolüyle öne çıkan Kahyaoğlu'nun özel hayatı da merak konusu tabii ki. Genç oyuncunun, dizideki partneri olan komiser yardımcısı Tuğçe'yle aşk yaşadığına dair dedikodular çıkmıştı.

Ancak gerçek şu ki, Kahyaoğlu'nun uzun süredir hayatında güzel bir isim var; Arya Su Altıoklar.

İkilinin sosyal medyada birlikte paylaştığı fotoğraflar, hayranları tarafından büyük beğeni topluyor!

Arya Su Altıoklar, ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar'ın kızıdır. Mustafa Altıoklar; Lise Defteri, Emret Komutanım, Yasak Elma, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Alef gibi projelerde yer almış tanınmış bir isimdir. Arya Su Altıoklar, festival direktörlüğü ve oyunculukla ilgilenmektedir.

Ulvi Kahyaoğlu 4