Balıkesir'de Sokak Ortasında Bıçaklanarak Öldürülen Ata Emre Akman'ın Annesinin  Acı Hikayesi Balıkesir'de Sokak Ortasında Bıçaklanarak Öldürülen Ata Emre Akman'ın Annesinin Acı Hikayesi

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 15.07.1996 tarihinde Hakkari Şemdinli’de terör örgütü mensuplarının açtığı hava tacizi sırasında mühimmat yeri değişikliği yaparken toprağın üzerine düşmesi sonucunda yaralanarak Gazi olan Piyade Er Zekeriya Gökyar’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da yer aldı.

4-1
Gazimiz ve Ailesinin hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, “Gazilerimizden Allah razı olsun. Hakları ödenmez. Şehitlerimize ve Gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, hayatta olan Gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.


Ziyaret sırasında Kur'an-ı Kerim okundu. Vali Yılmaz, Gazimize Kur'an-ı Kerim ve Bayrağımızı takdim etti. Gazimiz ve Ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.