Makine Tasarımı Teknolojisi Futbol Turnuvasında Zirvede! Namağlup Yoluna Devam Ediyor! Makine Tasarımı Teknolojisi Futbol Turnuvasında Zirvede! Namağlup Yoluna Devam Ediyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın 104. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Vali Yılmaz, kuruluşunun Milli Mücadele'nin haklılığını dünyaya duyurmak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla gerçekleştiğini belirtti.

Vali Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın Türkiye'nin tarihsel süreçlerindeki önemli olaylara tanıklık ettiğini ve haber ve yayınlarının araştırmacılar için önemli bir kaynak niteliği taşıdığını ifade etti. Ayrıca, AA'nın ilkeli yayıncılık anlayışı ve güçlü vizyonuyla gazetecilik alanında öncü olduğunu ve Türk basını için bir okul niteliği taşıdığını belirtti.

Türk Basınının Gururu

Vali Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın Türk basınının gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, AA'nın tecrübe ve birikimiyle Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaya devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, AA'nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Tebrik ve Başarı Dilekleri

Mesajının sonunda Vali Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın 104. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, şehitler diyarı Osmaniye'de, ülkede ve dünyanın dört bir yanında görev yapan AA personelini tebrik etti ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.