MasterChef Danilo Şef Aslen Nereli, Ülkesi, Kaç Yaşında, Eşi Kim, Kiminle Evli? MasterChef Danilo Şef Aslen Nereli, Ülkesi, Kaç Yaşında, Eşi Kim, Kiminle Evli?

Turhan Avcı, 1977 yılında Van'ın Çaldıran ilçesinde dünyaya geldi. İş hayatına atıldığı 19 yaşına kadar, maddi sıkıntılarla mücadele ettiği bir dönem geçirdi. Ancak hayatının seyrini değiştiren bir dönüm noktası vardı: Kazakistan'a yaptığı bavul ticareti. Bu deneyim, genç Turhan'a iş dünyasının kapılarını araladı ve ona cesaret ve vizyon kazandırdı.

TURAN AVCI'NIN TİCARİ KARİYERİ

Turhan Avcı'nın ticari kariyeri, Özbekistan'da mücevherat işine girmesiyle farklı bir boyut kazandı. Bu adımıyla parladı ve adını Türk Cumhuriyetlerinde tanınan bir iş insanı olarak duyurdu. Ancak sadece mücevherat işiyle sınırlı kalmadı. Rusya ve Doğu Bloku ülkelerinde inşaat ve alışveriş merkezi yatırımlarıyla da ilgilendi. 1997 yılında Rusya'ya gittiğinde, önce mücevherat ve saat distribütörlüğüyle başladı, ardından gelişmekte olan şehirlerde alışveriş merkezleri kurmaya yönelik yatırımlar yapmaya başladı. Bu adımlarla iş dünyasında adını daha da sağlamlaştırdı.

TURAN AVCI NERELİ?

Turan Avcı aslen Van Çaldıranlıdır.

TURAN AVCI KAÇ YAŞINDA?

1977 doğumlu iş insanı, 2024 itibariyle 47 yaşındadır.