The King's Man: Başlangıç filmi, ilk kez ATV ekranlarında gösterilecek. 2022 yılında vizyona giren yapım, aksiyon türünde ve Ralph Fiennes'in Oxford Dükü karakterine hayat verdiği bir yapıt olarak dikkat çekiyor. Peki, The King's Man: Başlangıç konusu ne? Hangi oyuncular kadroda yer alıyor?

The King's Man 1

Münir Özkul hangi filmlerde oynadı, ne zaman öldü, aslen nereli ve kimdir? Münir Özkul hangi filmlerde oynadı, ne zaman öldü, aslen nereli ve kimdir?

The King's Man: Başlangıç filmi konusu ne? 

The King's Man: Başlangıç, dünyayı tehdit eden bir kötü güçle mücadele eden bir adamın hikayesine odaklanıyor. 1. Dünya Savaşı zamanında geçen ve ilk bağımsız istihbarat ajansı olan "King's Man"in nasıl kurulduğunu anlatan film, Ralph Fiennes'in Oxford Dükü olarak başrolde yer aldığı bir yapımdır. Mottosu "saf ama gaddar, medeni ama acımasız" olan ajansın yeni üyesi Conrad'ın eğitimini, kullandığı ekipmanları ve gidilen ilk görevi konu alır. Bu film serinin üçüncü ve son filmidir.

The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları 

The King's Man: Başlangıç oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, ve Djimon Hounsou gibi önemli isimler yer alıyor.