Murat Yıldırım'ın Teşkilat dizisinden ayrılmasıyla birlikte, dizinin yeni başrol oyuncusu olarak Tolga Sarıtaş'ın ismi gündeme geldi. TRT'nin pazar akşamları yayınlanan ve Tims&B imzası taşıyan dizisi Teşkilat, 5. sezonunda da seyircilerle buluşmaya devam edecek.

Teskilat 65 Bolum Tek Parca Full

Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, iki sezon boyunca rol aldığı diziden 9 Haziran'da ekrana gelecek olan 111. bölümde ayrılacak. Yapım şirketi ise yeni başrol oyuncusu olarak Tolga Sarıtaş'a teklif götürdüğü ortaya çıktı.

Kızıl Goncalar Naim Efendi eşi kim, duyanlar şaşkın çünkü o güzel eski eşi çıktı! Kızıl Goncalar Naim Efendi eşi kim, duyanlar şaşkın çünkü o güzel eski eşi çıktı!

Teskilat 98237

Tolga Sarıtaş, nişanlısı Zeynep Mayruk'la haziran ayında evlenmeye hazırlanıyor ve televizyonda yeni bir dizi projesiyle görüştüğünü açıklamıştı.

701

Eğer Tolga Sarıtaş, Teşkilat dizisiyle anlaşırsa, eski rol arkadaşı Aybüke Pusat ile bir kez daha aynı projede yer alacak. Bu gelişmeyle birlikte, dizinin yeni sezonu ve başrol değişikliği merakla bekleniyor.