Survivor Aleyna aslen nereli, kaç yaşında, instagram hesabı ve kimdir Survivor Aleyna aslen nereli, kaç yaşında, instagram hesabı ve kimdir

TAŞ KAĞIT MAKAS: FECİR CEZAEVİNDE HEYECAN DORUKTA

MF Yapım imzalı dizi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yarın akşam 1 Mayıs Çarşamba günü yeni bölümüyle Kanal D'de ekranlarda olacak.

T A Ş K A Ğ I T F E C İ R

FECİR CEZAEVİNE GİRİYOR

Tanıtımda, izleyiciye şaşırtıcı bir gelişme sunuluyor. Bu kez cezaevine giren isim Fecir! Umut'u ortadan kaldırmak için elinden geleni yapan Fecir'in planları ters tepiyor ve Umut'un eline düşüyor. Bu durum, dizinin yeni bölümünde nefes kesici bir mücadelenin yaşanacağını gösteriyor.

T A Ş K A Ğ I T M A K A S S Ü P E R

UMUT VE FECİR CEZAEVİNE GİRİYOR

Umut'un Fecir'e karşı nasıl bir hamle yapacağı ve bu mücadelenin sonucunda kimin galip geleceği merak konusu. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde gerilim ve heyecan dorukta olacak.

T A Ş K A Ğ I T M A K A S8520

TAŞ KAĞIT MAKAS 1 MAYIS ÇARŞAMBA KANAL D EKRANLARINDA

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun merakla beklenen yeni bölümü, 1 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlarda olacak. Dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin üstleniyor, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Aytaç Uşun, Selim Galip ve Anıl Taşezen yer alıyor.

T A Ş K A Ğ I T K A M A K A S1234