Antalya'da, trafikte çıkan tartışmanın büyümesiyle iki sürücü birbirlerine girdi. Bir sürücü, diğerini yere yatırıp defalarca yumruklayarak darp ederken, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. Olay, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Schengen vize ücretleri 2024 zamlı fiyatı ne kadar oldu, yeni Schengen vize ücreti kaç TL? Schengen vize ücretleri 2024 zamlı fiyatı ne kadar oldu, yeni Schengen vize ücreti kaç TL?

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerinde meydana geldi. İki sürücü arasında trafikte bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir sürücü, diğerini yere yatırıp defalarca yumruklayarak darp etti.

VATANDAŞLAR ARAYA GİRDİ

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle taraflar ayrılırken, olay anı başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir sürücünün diğerini yere yatırarak darp ettiği, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavganın sona erdiği görülüyor.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olayın ardından polis ekipleri, tarafların ifadesini alarak soruşturma başlattı. Sürücülerin, trafikteki stres ve gerginlik nedeniyle tartışmaların çıkabileceğine dikkat çekilerek, benzer olayların önüne geçilmesi için sürücülere daha anlayışlı olmaları çağrısında bulunuldu.