Programdan sonra saat 11:45 itibariyle Demet ve Jess'le Gel Konuşalım / Yeni Bölüm başlayacaktır.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 29 Nisan Survivor dokunulmazlık  oyununu hangi takım kazandı?

TV8 her yayın sezonunda olduğu gibi izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma ve programlarının yer aldığı TV8 ekranlarında vizyonda ses getiren sinema filmleri de izleyenlerle buluşuyor. Keyifli bir vakit geçirmek için TV8 ekranlarında mutlaka size uygun bir yayın bulacaksınız. TV8 canlı yayın HD olarak tüm platformlarda.

SORVİVOR BU GÜN VAR MI ? 

Ekranların en çok izlenen yarışma programları Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Boxun Yıldızları, Yemekteyiz ve daha nicesini TV8 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Yarışmaların dışında ekranların en farklı şov programı olan Gerçeğin Peşinde, Gel Konuşalım, Oynat Bakalım, Günaydın Doktor, Arda'nın Mutfağı, Survivor Panorama gibi sevilen programları da TV8 ekranlarından izleyebilirsiniz.

3. ELEME ADAYI | Survivor eleme adayı kim oldu? TV8 ekranı ile 29 Nisan  2024 Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? -

TV8 kanalını canlı izlemek için sadece televizyon karşısında olmanıza gerek yok. TV8'i uydu üzerinden izleyebildiğiniz gibi internet üzerinden cepten, tabletten ve bilgisayar ile de kesintisiz olarak izlemeniz mümkün. 

TV YAYIN AKIŞI 13 Mayıs bugün hangi diziler var Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV yayın rehberi! TV YAYIN AKIŞI 13 Mayıs bugün hangi diziler var Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV yayın rehberi!

TV8 Canlı İzlemek İçin Tıklayın...