Dikkatli Olun! Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Osmaniye'ye Sağanak Uyarısı

0X0 Hava Durumu Istanbulda Sis Etkisini Gosteriyor Bayramda Hava Nasil Olacak Meteorolojiden 3 Bolge Icin Uyari 1712386668735

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan uyarıya göre, bu akşam (12 Mayıs 2024 Pazar) saatlerinden itibaren Pazartesi akşam saatlerine kadar Adana ve Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş'ın güneyi, Hatay'ın kıyı kesimleri ve Gaziantep'in batısında aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyarıda Bulundu

MGM Analiz ve Tahmin Merkezi'nden yapılan açıklamada, bu illerde yaşayan vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, yüksek ve dağlık kesimlerde buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

Adana Icin Saganak Uyarisi Adana Da Hava Nasil 17287211 9079 Amp

Yağış Ne Zaman Bitecek?

Meteorolojik verilere göre, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Osmaniye'yi etkileyecek sağanak yağışlar bu akşam saatlerinde başlayacak ve Pazartesi akşamı son bulacak.

Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 24 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 24 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Yağışlardan Hangi Bölgeler Etkilenecek?

Adana ve Osmaniye çevreleri
Kahramanmaraş'ın güneyi
Hatay'ın kıyı kesimleri
Gaziantep'in batısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Osmaniye'de yaşayan vatandaşları, sağanak yağışın oluşturacağı olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Editör: Murat Serdar Yıldız