Survivor All Star'da konseyde yaşanan gerginlik devam ederken, Batuhan olayı yorumladı. Aleyna Kalaycıoğlu ise hem Batuhan'la hem de Yunus Emre'yle yaşadığı olumsuzluklara dair konuştu. Bu konuşmanın ardından Yunus Emre'nin eşi Beria, sosyal medya hesabından Kalaycıoğlu'na tepki gösterdi.

GERGİNLİK KONSEYDE DEVAM ETTİ

Geçtiğimiz akşam oynanan birinci dokunulmazlık oyunu sırasında Yunus Emre, Nefise'yi belinden tutarak aşağı düşürmeye çalıştı. Bu hamle sırasında Aleyna'nın bacağına darbe geldi. Hal böyle olunca Kalaycıoğlu, Yunus Emre'ye tepki gösterdi ve ikilinin arasında tartışma çıktı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NUN TEPKİSİ

Aleyna, yaşanan olay sırasında Yunus Emre'ye "Yeter" diyerek tepki gösterdi. Yunus Emre ise "Sen nasıl konuşuyorsun? Bir daha bana bağırma" diyerek Aleyna'yı uyardı. Bu sırada Aleyna, "İnsan sakatlamakta bir numarasın" diyerek kızdı.

BERİA ÖZDEN'DEN TEPKİ

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Aleyna Kalaycıoğlu'nun bu tepkisine sosyal medya hesabından cevap verdi. Özden, Aleyna'nın kendilerine laf etme hakkı olmadığını belirterek, "Senin annen anne, bacın bacı da Yunus Emre'nin ailesine, bana, kız kardeşine laf edecek bir kadın değilsin!" ifadelerini kullandı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NUN AÇIKLAMASI

Aleyna Kalaycıoğlu ise yaşananları şu şekilde yorumladı: "Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Çünkü bana kimse bu zamana kadar küfür edemedi, sakın beni onlarla karıştırmasın. Ben onun o bildiği kadınlardan da değilim."

Yalan dizisi gerçek mi uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor? Yalan dizisi gerçek mi uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor?

DÜĞÜN HAZIRLIKLARINA BAŞLAYAN PINAR DENİZ VE KAAN YILDIRIM

Survivor All Star'da yaşanan gerginliklerin yanı sıra, dizinin eski yarışmacıları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı da gündeme geldi. İkilinin yakın zamanda evlenmeyi planladığı öğrenildi.