Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın başrolünde olduğu 'Bahar' dizisinin kadrosuna güzel isim Yasemin Kay Allen de katıldı. Dizide 'Dora' karakterine hayat verecek olan Yasemin Allen, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fragmanı izleyenler, Bahar dizisinde Evren ile Dora'nın sevgili olup olmayacağını merak etmeye başladı. Yasemin Allen'in annesinin kim olduğunu öğrenenler ise büyük şaşkınlık yaşadı. İşte Yasemin Allen'in oyuncu annesi...

YASEMİN KAY ALLEN: YEŞİLÇAM'IN EN GÜZEL SARIŞINLARINDAN BİRİNİN KIZI!

Yasemin Allen, sevilen dizide 'Dora' karakterine hayat verecek olmasıyla sosyal medyanın merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Allen, annesinin kimliğiyle de gündeme oturdu.

65475304

YASEMİN ALLEN'İN OYUNCU ANNESİ: SUNA YILDIZOĞLU!

Yasemin Allen'in annesi, usta oyuncu Suna Yıldızoğlu'dur. Güzelliğiyle annesine benzetilen Allen, meslek olarak da annesinin izinden gitmeyi tercih etmiştir. İngiliz asıllı Türk oyuncu Suna Yıldızoğlu, 1974 yılında Türkiye'ye yerleşmiş ve Kayhan Yıldızoğlu ile evlenerek Türk vatandaşlığına geçmiştir. Yeşilçam'ın unutulmazları arasına giren Yıldızoğlu, Kemal Sunal ile başrolünü paylaştığı 'Tarzan Rıfkı' filmindeki Melahat karakteriyle izleyicilerin hafızalarına kazınmıştır.

6706934796

BAHAR DİZİSİ VE YASEMİN ALLEN'E DAİR DİĞER DETAYLAR

Yasemin Allen, 'Bahar' dizisinde 'Dora' karakterine hayat verecek.

Yasemin Allen, annesi Suna Yıldızoğlu gibi oyunculuk kariyerini sürdürmekte.

'Bahar' dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor, fragmanı izleyenler arasında Evren ve Dora ilişkisinin nasıl gelişeceği konuşuluyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

Yasemin Allen'in 'Dora' karakteriyle ekranlara dönüşü, 'Bahar' dizisine yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Özellikle annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden gitmesiyle dikkat çeken Allen, dizinin kadrosuna katılarak büyük bir heyecan yarattı. Büyük merakla beklenen yeni sezon, izleyicilere sürpriz gelişmeler ve duygusal anlar yaşatacak gibi görünüyor.