Survivor All Star 2024'te bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca bireysel dokunulmazlık oyunları sonrasında kazanan yarışmacılar, eleme potasına bir kişiyi gönderdi. Bu süreçte 4 yarışmacı eleme düellosuna kaldı ve adada kalma savaşı verdi. Finale doğru adım adım yaklaşırken, adada sadece 7 yarışmacı kaldı. Bu akşam gerçekleşen düellonun ardından bir yarışmacı daha adaya veda etti.

ELEME ADAYLARI

Bu hafta eleme potasına giren isimler Seda, Atakan, Nefise ve Merve oldu. Bu dört yarışmacı arasından bir kişi adaya veda edecek.

NEFİSE VE ATAKAN DÜELLOSU

İlk düelloda Avatar Atakan ve Nefise karşı karşıya geldi. Kazanan yarışmacı, eleme adaylığından adını sildirdi ve adada kalmayı garantiledi. Bu mücadeleyi 5-4'lük skorla Atakan kazandı.

SEDA VE MERVE DÜELLOSU

İkinci düelloda ise Seda ve Merve karşılaştı. Kazanan yarışmacı, eleme adaylığından adını sildirdi ve adada kalmayı garantiledi. Bu düelloyu 5-4'lük skorla Seda Ocak kazandı.

N E F İ S E M E R V E

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

FİNAL DÜELLOSUNDA KİM ELENDİ?

İlk düellolarını kaybeden Nefise ve Merve, finalde karşı karşıya geldi. İki yakın arkadaş olan yarışmacılar, adada kalmak için son kez mücadele etti. Bu düellonun sonucunda adaya veda eden isim, 6-4'lük skorla Nefise oldu. Merve ise adada kalmayı başardı.

GEÇEN HAFTA ELENEN İSİM

Geçtiğimiz hafta ise düellonun final turunda Atakan'a 6-4 yenilen Hilmi Cem İntepe adaya veda etmişti. Hilmi Cem, veda konuşmasında şunları söyledi: "Kısmetten öte köy yok. Elimden geleni yaptım, savaştım. Hiç hazır değildim Murat, sen daha iyi biliyorsun. Normalde diğer 3 Survivor'uma makine gibi hazırlanıp geldim ama bu sefer bir telefonla ansızın çıkıp geldim. Mücadele ederken sakatlandım. Sakatlandığım zaman bırakmayı düşündüm. Bırakmadım, tekrar ayağa kalktım, tekrar savaştım. Çok güzel dostluklar edindim. Çok güzel insanlar tanıdım."

Bu gelişmelerle birlikte Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar, adada kalabilmek için mücadelelerini sürdürüyor.

Editör: Zeliha YAKUT