Salih Bademci'nin eşi İmge Özgün'le birlikte aynı dizide rol aldığına dair haberler, sosyal medyada geniş yankı buluyor. Bu ünlü çift, sadece mutlu bir aile yaşantısı sürdürmekle kalmayıp, başarılı kariyerleriyle de dikkat çekiyor.

Salih Bademci Eşi Bakın Kim2

Salih Bademci, Huysuz Virjin karakterinin hayatını konu alan bir filmde başrol oynamak üzere seçildi. Son dönemde sergilediği etkileyici performanslarla dikkat çeken Bademci, eşi İmge Özgün'le birlikte aynı dizide rol aldı ve burada tanıştılar.

Salih Bademci Eşi Bakın Kim1

Salih Bademci, 1984 yılında İzmir'de doğdu ve Bornova Anadolu Lisesi mezunu oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı ve 2006 yılında Serdar Akar'ın "Barda" filminde oyunculuk kariyerine adım attı. Ardından, "Elveda Rumeli" dizisinde rol aldı ve kariyerine devam etti.

Salih Bademci Eşi Bakın Kim3

Öte yandan, İmge Özgün, 1987 doğumlu ve Fenerbahçe Lisesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü ve çeşitli dizilerde rol aldı, "İstanbullu Gelin" gibi yapımlarda yer aldı.

Salih Bademci Eşi Bakın Kim4

Salih Bademci ve İmge Özgün, 2015 yılında evlendi ve İklim adında bir kızları var. Sosyal medyada ailelerinin samimi anları, özellikle Bademci'nin kızıyla yaptığı eğlenceli paylaşımlar, takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor.

Birce Akalay dekoltesiyle mest etti, görenler dönüp bir kez daha baktı! Birce Akalay dekoltesiyle mest etti, görenler dönüp bir kez daha baktı!

Salih Bademci Eşi Bakın Kim5