Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ), IEEE Kulübü tarafından düzenlenen ‘’Geleceğin İş Dünyası: Özgür Yazılım ve Teknoloji’’ konferansı büyük bir katılımla gerçekleşti. Etkinlik, üniversitenin Rektörlük Büyük Salonu'nda gerçekleştirildi ve toplam 3 oturumdan oluştu.

Yoğun Katılım ve Önemli Konuşmacılar

Etkinliğe, OKÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Konferansta, yeni teknolojilere, geleceğin iş dünyasına ve özgür yazılımın potansiyeline dair önemli konular ele alındı. Özgür Yazılım A.Ş. Kurucu Ortağı Doruk Fişek, konuk konuşmacı olarak katılarak özgür yazılımın toplumsal boyutlarına, Kubernetes, mikroservisler ve konteynerler gibi yeni teknolojilerin iş dünyasındaki etkilerine ve iş yaşamındaki eksikliklere değindi.

Öğrencilerden Teşekkür ve Takdir

IEEE OKÜ Kulübü öğrencileri, programın düzenlenmesinde ve başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Doruk Fişek'e çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti. Etkinlik boyunca, bilişim dünyası ve yeni teknolojiler kapsamında ilgi çekici örneklerin paylaşıldığı ve karşılıklı etkileşimin artırıldığı belirtildi.

Kahramanı Uğurladık: Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül Sonsuzluğa Yolculuğuna Uğurlandı Kahramanı Uğurladık: Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül Sonsuzluğa Yolculuğuna Uğurlandı

Özgür Yazılım ve Teknoloji Konferansı, OKÜ öğrencilerine ve katılımcılara yeni bakış açıları kazandırırken, teknoloji ve iş dünyasının geleceğine dair önemli ipuçları verdi. IEEE Kulübü, ilerleyen dönemlerde de benzer etkinliklerle öğrencilerin ve katılımcıların bilgi düzeyini artırmayı ve teknolojiye olan ilgilerini canlı tutmayı hedefliyor.