Kızıl Goncalar dizisi, hem konusuyla hem de içinde yaşanan gelişmelerle dikkat çekerken, özellikle izleyiciler kadın savcı karakteri olan Evren'i merak ediyor. Kızıl Goncalar dizisindeki savcı kim? Kızıl Goncalar kadın savcı Evren kaç yaşında ve hayatı hakkında merak edilenler... 

KIZIL GONCALAR SAVCI EVREN GERÇEK ADI NE VE KİMDİR? 

Kızıl Goncalar dizisinde kadın savcı Evren karakterini canlandıran isim Didem İnselel'dir.

KIZIL GONCALAR DİDEM İNSELEL KİMDİR VE HAYATI 

Didem İnselel, 13 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kavak Yelleri dizisinde Gönül Kara karakteriyle tanınmıştır. Gönül, insanlara yardım etme amacıyla çaba gösteren bir öğretmeni canlandırmıştır. İzmir Urla'da öğretmenlik yaparken, öğrencisi Efe ve Efe'nin abisi Metin'in Gönül'e âşık olmasıyla dizinin hikayesi şekillenir.

Kızılcık Şerbeti’nde Fatih’in akıbeti belli oluyor! Doğa Giray’ı bırakacak mı? Kızılcık Şerbeti’nde Fatih’in akıbeti belli oluyor! Doğa Giray’ı bırakacak mı?

Kariyerine Melodi programında sunuculuk yaparak başlayan Didem İnselel, daha sonra çeşitli dizilerde ve reklam filmlerinde rol almıştır. Fatih Portakal ile birlikte Kanal D'de Ne Yapmalı? adlı programı sunmuştur. Tiyatro çalışmalarına odaklanmayı planlayan İnselel, Beni Böyle Sev ve Güneşi Beklerken gibi dizilerde de rol almıştır. Ayrıca O Hayat Benim dizisinde de yer almıştır.