Makine Tasarımı Teknolojisi Bölümü Futbol Turnuvasında Zirvede!

Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından organize edilen bölümler arası futbol turnuvası heyecanla devam ediyor. Makine Tasarımı Teknolojisi Bölümü, turnuvadaki galibiyet serisini sürdürerek üçüncü maçında da zafer kazandı.

222

Motor Bölümüyle Mücadelede Üstünlük Makine Tasarımında!

Son karşılaşmada Motor Bölümü ile karşı karşıya gelen Makine Tasarımı Teknolojisi Bölümü, mücadelenin başından sonuna kadar hakimiyeti ele aldı. Maçı 3-1 gibi net bir skorla kazanan Makine Tasarımı Teknolojisi, turnuvadaki namağlup serisini de sürdürmüş oldu.

223

Rakipleri Tek Tek Devrildi!

Turnuvaya hızlı bir başlangıç yapan Makine Tasarımı Teknolojisi, daha önceki maçlarda Elektrik-Elektronik Bölümü ve Metal Bölümü'nü de mağlup etmeyi başarmıştı. Bu sonuçlarla birlikte grup liderliğini ele geçiren takım, kupayı havaya kaldırmak için emin adımlarla ilerliyor.

Son dakika… Osmaniye’de organize sanayinde neden göçük oldu, ölü ve yaralı var mı? Son dakika… Osmaniye’de organize sanayinde neden göçük oldu, ölü ve yaralı var mı?

224

Futbol Sevgisi ve Takım Ruhu Zirvede!

Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve turnuva organizatörleri, bölümler arası dayanışmayı ve sportif ruhu artırmayı amaçladıklarını belirterek, tüm takımlara başarılar dilediler. Makine Tasarımı Teknolojisi Bölümü futbol takımı ise kazandığı zaferlerle okulda büyük bir coşku yarattı.

225

Turnuva heyecanla devam ederken, Makine Tasarımı Teknolojisi Bölümü'nün namağlup seriyi bozup bozamayacağı merak konusu.