29 Nisan Pazartesi akşamı Atv'de gösterilen Muhteşem Yedili filmi, seyircilerin dikkatini çekmeyi başardı. Filmde Chris Pratt, Haley Bennett, Denzel Washington, Ethan Hawke, Vincent D'onofrio gibi tanınmış isimler rol alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Antoine Fuqua oturuyor.

MUHTEŞEM YEDİLİ FİLMİ KONUSU NE?

Muhteşem Yedili filminde, Rose Krick adıyla bilinen bir kasaba, sanayici Bartholomew Bogue'un saldırısı altında kalır. Kasaba sakinleri, kelle avcısı Sam Chisolm önderliğindeki yedi hayduttan yardım isterler. Haydutlar, kasabayı korumak için şiddetli bir çatışmaya hazırlanırken, kendilerini bir savaşın içinde bulurlar.

Olanlar oldu filmi çekim yerleri, nerede çekildi? Olanlar Oldu konusu nedir ve oyuncuları! Olanlar oldu filmi çekim yerleri, nerede çekildi? Olanlar Oldu konusu nedir ve oyuncuları!

MUHTEŞEM YEDİLİ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER

Muhteşem Yedili filminde Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier ve Peter Sarsgaard gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

MUHTEŞEM YEDİLİ FİLMİ NEREDE VE NE ZAMAN ÇEKİLDİ

Çekimler, Baton Rouge, Louisiana'nın kuzeyinde 18 Mayıs 2015'te başladı. Galası ise 8 Eylül 2016'da 2016 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirilecek şekilde planlanırken, ABD'de gösterim tarihi geleneksel ve IMAX sinemalarında 23 Eylül 2016 olarak belirlendi.