EuroLeague play-off çeyrek final üçüncü maçında Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u, zorlu bir deplasmanda Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, TSİ 20:00'de S Sport kanalından naklen yayımlanacak.

111224093 Panathinaikos Maccabi Tel Aviv

MACCABİ PLAYTİKA - PANATHİNAİKOS MÜCADELESİ BELGRAD'DA

Panathinaikos ve Maccabi Tel Aviv, EuroLeague'in play-off heyecanında Belgrad'daki Aleksandar Nikolic Salonu'nda kozlarını paylaşacak. İlk iki maçta 1-1'lik eşitlik kuran takımlardan üç galibiyete ulaşan taraf, Dörtlü Final'e yükselme şansını elde edecek.

9E219319 Matt Thomas Dribbles Around Nando De Colo Panathinaikos At Asvel Euroleague

MACCABİ PLAYTİKA - PANATHİNAİKOS MAÇINDA ZORLU BİR MÜCADELE BEKLENİYOR

Her iki takım da bu önemli maçta galip gelmek için ellerinden geleni yapacak. Panathinaikos'ta Dwayne Bacon, Nemanja Nedovic ve Marius Grigoronis gibi yıldızlar öne çıkarken, Maccabi Tel Aviv'de Wade Baldwin IV, Lorenzo Brown ve Alex Poythress etkili isimler arasında yer alıyor.

MACCABİ PLAYTİKA - PANATHİNAİKOS MÜCADELESİ HANGİ KANALDA?

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynanacak heyecan dolu mücadele, S Sport kanalından naklen yayımlanacak. Basketbolseverler, bu önemli maçı canlı olarak takip edebilecek.

Matheus Saldanha, Galatasaray ile anlaştı mı, son dakika TRANSFER! Matheus Saldanha, Galatasaray ile anlaştı mı, son dakika TRANSFER!

MACCABİ PLAYTİKA - PANATHİNAİKOS NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Tarih: 30 Nisan 2024
Saat: TSİ 20:00
Yer: Aleksandar Nikolic Salonu, Belgrad
Kanal: S Sport
Durum: EuroLeague Play-Off Çeyrek Final, 3. Maç (1-1)