Aydın'ın Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Denizli-İzmir hattında çalışan yolcu treni, Ovaköy Mahallesi'ndeki hemzemin geçitten yolun karşısına geçmeye çalışan Şahin Kır (41) idaresindeki 09 KN 427 plakalı motosiklete çarptı.

Olay Yerine Sağlık ve Jandarma Ekipleri Sevk Edildi

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan Kır, sağlık ekiplerince Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, Kır'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

3 Mayıs akaryakıt fiyatı benzine bomba zam, otogaza ise indirim var, işte güncel akaryakıt fiyatları 3 Mayıs akaryakıt fiyatı benzine bomba zam, otogaza ise indirim var, işte güncel akaryakıt fiyatları

Hemzemin Geçit Kazalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu üzücü olay, hemzemin geçitlerin kullanımı sırasında dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Sürücüler, hemzemin geçitlerde trenlerin geçişini beklerken dikkatli olmalı ve trenin geçişini tamamlamasını sabırla beklemelidirler. Hemzemin geçitlerdeki güvenlik önlemlerine uyulması, benzer kazaların yaşanmasını engelleyebilir.