Aydın'ın Didim ilçesinde, sahilde gezerken sokak köpeğinin saldırısına uğrayan bir çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Olay, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

AHMET TÜRK, Kobani Davası ne kadar ceza verildi, neyle suçlandı? AHMET TÜRK, Kobani Davası ne kadar ceza verildi, neyle suçlandı?

OLAYIN DETAYLARI

Didim'in Akbük Mahallesi'nde koşu yolu olarak düzenlenen yolda yürüyen bir çocuk, yanına yaklaşan köpek tarafından saldırıya uğradı. Köpeğin saldırısını fark eden çevredeki vatandaşlar hemen müdahale ederek çocuğu köpeğin pençelerinden kurtardılar.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN ANLAR

Saldırının yaşandığı anlar, sahil kenarındaki bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yolda yürüyen çocuğun köpeğe yaklaşması, köpeğin ani bir şekilde saldırması ve çevredeki vatandaşların hızlıca müdahale etmesi yer alıyor.

SAĞLIK DURUMU VE KÖPEĞİN DURUMU

Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ve ailesinin şikayetçi olmadığı öğrenildi. Sokak köpeği ise olayın ardından bölgeden kaçarak gözlerden kayboldu.
Olayın ardından Didim'de sokak köpekleri konusunda daha fazla önlem alınması gerektiği konusunda tartışmalar başladı. Vatandaşlar, özellikle sahil bölgelerindeki çocukların güvenliği için daha etkin önlemlerin alınmasını talep ediyor. Öte yandan, sokak hayvanlarının da korunması ve barınaklarda sağlık kontrollerinin yapılması gerektiği vurgulanıyor.