Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez’i son hali, gören herkes hayrete düştü; Her geçen gün gençleşiyor Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez’i son hali, gören herkes hayrete düştü; Her geçen gün gençleşiyor

Kızılcık Şerbeti dizisinin seyircileri Kızılcık Şerbeti'nın kim olduğu araştırıyor. Peki, Görkem gerçek adı ne, kaç yaşında, kimin kızı, aslen nereli? 

KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM’İN ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?  

Görkem karakterini başarıyla hayata geçiren isim Özge Özacar'dır. Özge Özacar, 22 Nisan 1995 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Özacar, oyunculuk kariyerine başlamadan önce çeşitli eğitimler almıştır. Chubbuck, Le Coq, Meisner gibi oyunculuk tekniklerine dair eğitimlerle donanmış olan Özacar, yeteneğini ve profesyonelliğini gösterdiği projelerle adından söz ettirmiştir.

Özge Özacar

ÖZGE ÖZACAR'IN BAŞARILARI VE KARİYERİ 

Oyuncu, aynı zamanda İngilizce ve Fransızca dillerini de akıcı bir şekilde konuşmaktadır. Cannes Film Festivali gibi uluslararası platformlarda da yer alarak Türk sinemasını başarıyla temsil etmiştir.  Bu yıl Bursa Bülbülü filmindeki performansıyla yeniden seyirciyle buluşan Özacar, Arzu karakterini canlandırmıştır.