Mert Yazıcıoğlu, genç yaşına rağmen Türkiye'nin dikkat çeken oyuncularından biri olarak adından sıkça söz ettiriyor. Performansı ve yetenekleriyle göz dolduran Yazıcıoğlu, oynadığı roller ve katıldığı programlarla geniş bir hayran kitlesine sahip. Mert Yazıcıoğlu'nun kariyeri ve hayatıyla ilgili merak edilen detaylar haberimizde. 

Mert Yazicioglu Kimdir Mert 2

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Mert Yazıcıoğlu'nun yaşam öyküsü oldukça ilginç. 10 Mayıs 1993'te İstanbul'da doğan Yazıcıoğlu, İstanbul'da ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne başladı. Oyunculuk kariyerine ise enteresan bir şekilde adım attı. Bir arkadaşının oyuncu olduğu dizi setini ziyaret ettiği sırada oyunculuk dünyasına adımını atmış oldu. Ardından oyunculuk eğitimi aldı ve Dedemin İnsanları filmiyle profesyonel kariyerine başladı. Mert Yazıcıoğlu, Boğa burcu ve 1.77 metre boyunda, 69 kilogram ağırlığında. Ayrıca uzun süredir oyuncu olan Afra Saraçoğlu ile ilişki içinde olduğu biliniyor.

Mert Yazıcıoğlu'nun kariyerinde çeşitli sinema, televizyon ve internet projeleri bulunmaktadır. İşte, Mert Yazıcıoğlu'nun rol aldığı bazı yapımlar:

Sinema:

Survivor Nagihan Karadere kiminle evli, aslen nereli, instagram hesabı? Survivor Nagihan Karadere kiminle evli, aslen nereli, instagram hesabı?

- Dedemin İnsanları
- İyi Oyun

Televizyon:

- Kayıp Şehir
- Karagül - Baran Şamverdi
- Umuda Kelepçe Vurulmaz
- Mehmed: Bir Cihan Fatihi
- Bir Litre Gözyaşı
- Bir Annenin Günahı

İnternet:

- Ölüm Zamanı
- Aşk 101